John Fenton - Haal Het Beste Uit Uw Salesteam

Schrijver:
Titel: Haal Het Beste Uit Uw Salesteam
ISBN: 9789076903217
Uitgever: E-com Publishing
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 6,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek bespreekt alle technieken en oplossingen in verband met verkoopsmanagement en is dus onmisbaar voor elke verkoopsmanager die de prestaties van zijn team wilt verbeteren. Dit boek, geschreven in John Fenton's nuchtere 'hoe doe ik het?'-stijl, biedt een massa praktische tips die u meteen kunt gebruiken.
U leert hoe u een verkoopteam moet motiveren en leiden en hoe u constante resultaten behaalt. Verder wordt getoond hoe u efficiënte reporterings- plannings- en controlesystemen invoert.
Ten slotte kunt u na het lezen van dit boek ook alle aspecten van een verkoopoperatie beheren, van klantenzorg tot kredietcontrole.

De auteur:
John Fenton is wellicht de bekendste verkoper die het Verenigd Koninkrijk ooit heeft voortgebracht.
Hij is de stichter van het Institute of Sales and Marketing Management, ontwikkelde de nationale 'Jaar van de Verkoop'-campagne die meer dan 47.000 verkopers hielp om de recessie van 1981-83 te overwinnen, leidde tien Britse Nationale Verkoopsconventies die de Albert Hall deden vollopen en hem in de pers de eretitel 'de Billy Graham van de verkoop' opleverden, en hij is de stichter van de John Fenton Training International plc. Zijn Master-cursussen over verkoop, verkoopsmanagement en winstverhoging zijn over de hele wereld erkend.
Fenton blijft actief op het gebied van verkoopstraining en consulting, maar is daarnaast ook voorzitter van het Instituut voor Britse Ingenieurs, medewerker aan het Instituut voor Logistiek, en medestichter van het Institute of Continuing Performance Development.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

John Fenton - Haal Het Beste Uit Uw Salesteam