Caroline Franssen - Eerste hulp bij relatieongelukken

Schrijver:
Titel: Eerste hulp bij relatieongelukken
ISBN: 9789055943401
Uitgever: Scriptum Psychologie
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 28,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In iedere relatie loop je tegen kleine en grotere relatieongelukken aan. Om er een paar te noemen: Je voelt je afgewezen door je partner. Wat je vroeger zo leuk aan de ander vond, is nu ronduit irritant. De eens zo passionele verhouding is bijna ongemerkt een broer-en-zusrelatie geworden. Je hebt ontdekt dat je partner is vreemdgegaan. Zo'n ongeluk hoeft niet het einde van je relatie te betekenen. Met een beetje inspanning zijn veel relatieongelukken op te lossen. Als je de tips en aanbevelingen uit dit boek ter harte neemt, komt je relatie er zelfs beter, warmer en liefdevoller uit. Of je vindt eindelijk de moed om een relatie die je uitput, te verbreken.
Eerste Hulp Bij Relatieongelukken geeft tips voor de reanimatie van je relatie en voor het plakken van snelle pleisters. Ook krijg je tips voor een meer diepgaande communicatie met je partner, want hechten helpt. Dit boek geeft mannen en vrouwen handvatten voor het emotiemanagement dat een liefdesrelatie vraagt. Ook wie al helemaal tevreden is met de relatie kan in dit boek nog slimme ingrepen ontdekken om de relatie intiem en sprankelend te houden.

Caroline Franssen is de uitvinder van de Relatie APK®. Daarmee tilt ze stellen in een dagdeel naar het volgende niveau in hun relatie. Ze is een heldere, doortastende relatiecoach die honderden mannen en vrouwen weer met elkaar heeft weten te verbinden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Caroline Franssen - Eerste hulp bij relatieongelukken