Anodea Judith - De lichtkracht van chakra's

Schrijver:
Titel: De lichtkracht van chakra's
ISBN: 9789069638782
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw - Inclusief DVD / Hardcover / 1ste druk / 2009 / 72 pagina's / Nederlands / 9789069638782
Prijs: € 19,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Anodea Judith heeft als geen ander het begrip chakra’s populair gemaakt in de westerse wereld. Haar Chakrawerkboek geldt nog altijd als het beste introductieboek over chakra’s. Het is een internationale bestseller. De lichtkracht van chakra’s toont een ander aspect van haar chakrawerk. Dit smaakvol vormgegeven boekje bevat een schitterende dvd waarin binnen een bestek van 28 minuten helder wordt uitgelegd wat chakra’s zijn en hoe ze werken. Het is een prachtige combinatie van beeld (animatie) en geluid. Naast de gesproken tekst van Anodea Judith voorziet het keuzemenu in een Nederlandstalige voice-over. Het artwork van het boekje is gemaakt door de Amsterdamse kunstenaar Will Zero.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anodea Judith - De lichtkracht van chakra's