Joyce Meyer - Strijd in je denken

Schrijver:
Titel: Strijd in je denken
ISBN: 9789068230000
Taal: Nederlands
Uitgever: Sjofar
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat - Lichte gebruikerssporen / Hardcover / 2de druk / 2013 / 384 pagina's / Nederlands / 9789068230000
Prijs: € 20,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het leven heeft ons te pakken op onbewaakte ogenblikken. We kunnen twijfel, angst of verwarring ervaren. Soms hebben we zelfs het gevoel dat we aangevallen worden - en dat is ook zo! Er is een strijd gaande in ons denken, en de vijand gebruikt elk middel wat hij ter beschikking heeft om onze visie en onze relatie met God te verzwakken. Maar we hebben de macht gekregen om terug te vechten. En we moeten terugvechten, dag na dag, slag na slag. In dit dagboek deelt de schrijfster Joyce Meyer 100 inzichten die je zullen helpen om: * Het verwrongen denken van de vijand te herkennen * Effectief destructieve gedachtepatronen aan te pakken * Overwinning te krijgen in het veranderen van je denken. Dit boek biedt korte, krachtige boodschappen aan om dagelijks te lezen. Elk hoofdstuk biedt je kracht, bemoediging, en het belangrijkste: overwinning bij de strijd in je denken!
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joyce Meyer - Strijd in je denken