Simon Jones - De wereld van de vroege kerk

Schrijver:
Titel: De wereld van de vroege kerk
ISBN: 9789023920632
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekencentrum
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat - Bevat aantekeningen met balpen / Hardcover / 1ste druk / 2012 / &çé pagina's / Nederlands / 9789023920632
Prijs: € 8,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het leven van de eerste christenen in een heidense cultuuris ook nu nog voor velen een inspiratiebron. Dit boek wildeze eerste gelovigen nog dichterbij brengen door hun dagelijks leven te schilderen.
De wereld van de vroege kerk biedt een schat aan informatie over gewoonten en gebruiken in de Romeinse tijd. Door de studie van archeologisch materiaal en oude bronnen geeft
Simon Jones antwoord op vragen als: Hoe besteedden mensen hun vrije tijd? Hoe zag het gezinsleven eruit? Hoe verdienden mensen de kost? Wat was de rol van vrouwen? Hoe verliepen de samenkomsten van de eerste christenen?
Door de vele foto's, kaarten en afbeeldingen is De wereld van de vroege kerk een fascinerende ontdekkingsreis die deze periode op een aansprekende manier tot leven brengt.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Simon Jones - De wereld van de vroege kerk