Berend Jager - Over de zin van leven en dood

Schrijver:
Titel: Over de zin van leven en dood
ISBN: 9789077247280
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Akasha
Bijzonderheden: 2dehands - Goede Staat - Bevat aantekeningen met balpen / Paperback / 2de druk / 2004 / 192 pagina's / Nederlands / 9789077247280
Prijs: € 8,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Over de zin van leven en dood. In dit fascinerende boek gaat de schrijver in op de vraag die steeds meer mensen in deze tumultueuze tijd bezighoudt: wat is de zin van het leven? Meer dan veertig jaar heeft hij gezocht naar mogelijke antwoorden op deze kernvraag van het bestaan, zich verdiept in de belangrijkste godsdiensten, in esoterische en gnostieke literatuur, in theosofische en antroposofische geschriften. Theorieën spreken elkaar vaak tegen; de schrijver ontdekte dat de mens, als hij zijn intuïtieve vermogens ontwikkelt, veel antwoorden kan vinden op existentiële vragen en dat meditatie, over dingen die je wezenlijk bezighouden, daartoe een methode is. Steeds meer drong het besef tot hem door dat ingevingen vaak door hoge helpers ingefluisterd worden.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berend Jager - Over de zin van leven en dood