Tarthang Tulku - Nyingma psychologie - Verborgen vrijheid

Schrijver:
Titel: Nyingma psychologie - Verborgen vrijheid
ISBN: 9789073728165
Uitgever: Uitgeverij Dharma
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De geest voorziet ons van een vitale energie die reageert op elke nuance van de ervaring. Wanneer we de aard van de geest doorgronden en zijn flexibiliteit op waarde schatten, kunnen we vormgeven aan de gerichtheid van zijn energie en creatief reageren op alles wat het leven voor ons in petto heeft. Door ons bewust te worden van de verborgen bronnen van de geest krijgen we toegang tot duurzame vrede en vrijheid. Verborgen Vrijheid helpt ons die bronnen te ontdekken door middel van meditatie en zelfobservatie.
'Wij leven in een wereld die overvol is en frustrerend, en het is vaak gemakkelijk om te vergeten dat de rust in onze geest onze enige ware toevlucht is. Ik hoop dat dit boek zal dienen als herinnering aan de helderheid en vrijheid van de ontwaakte geest, die ons terugroept naar ons natuurlijke thuis' – Tarthang Tulku
Verborgen Vrijheid is geschreven vanuit de traditie van het Tibetaans boeddhisme. Eenvoudige ademhalingstechnieken, mantra's en visualisatieoefeningen bevorderen een diepe ontspanning, helderheid en concentratie. De praktische aanwijzingen en oefeningen in dit boek zijn het gereedschap waarmee we blokkades kunnen verwijderen en de genezingskracht opwekken die sluimert in onze geest.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tarthang Tulku - Nyingma psychologie - Verborgen vrijheid