E.H. Coene - Zorgboek - Allergie

Schrijver:
Titel: Zorgboek - Allergie
ISBN: 9789086482634
Uitgever: Stichting September
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,30
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel allergische klachten meestal - medisch gezien - onschuldig zijn, zijn ze vaak wel erg hinderlijk. Ze kunnen storend zijn bij allerlei doodgewone activiteiten, van werk tot hobby, in relaties, bij sporten, bij het uitgaan enzovoort. Bij kinderen met ernstige allergie en/of astma is er het risico van leerachterstanden op school. De omgeving onderschat deze gevolgen nogal eens.

Om de gevolgen te beperken is het van belang de allergie onder controle te brengen. Dat wil zeggen: leren wat u kunt doen om klachten te voorkomen en wat u kunt doen als u toch klachten krijgt. Het lukt lang niet altijd de klachten te laten verdwijnen, maar verminderen lukt meestal wel.

Om dit te kunnen doen heeft u kennis nodig. Wat is een allergie precies? Op welke prikkels reageert u? Kunt u deze vermijden? Wat kunt u doen als u toch klachten krijgt? Op deze vragen - en nog veel meer - vindt u in dit boek praktische antwoorden.

Aan dit boek is meegewerkt door een groot aantal deskundigen en hun organisaties, waaronder de Nederlandse Vereniging voor Allergologie, de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en de Vereniging van Allergie Patiënten.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

E.H. Coene - Zorgboek - Allergie