Sociaal Recht Hfst - Hoofdstukken Sociaal Recht editie 2011

Schrijver:
Titel: Hoofdstukken Sociaal Recht editie 2011
ISBN: 9789001794354
Uitgever: Noordhoff Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 15,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoofdstukken Sociaal Recht editie 2011 20e druk is een boek van Loonstra uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001794354

Hoofdstukken Sociaal Recht heeft sinds jaar en dag een vaste plaats veroverd in het hbo-onderwijs. Het boek wordt jaarlijks herzien, zodat zeer recente wetgeving en rechtspraak worden verwerkt.

In deze 20ste editie zijn sommige hoofdstukken gedeeltelijk nieuw geschreven (het hoofdstuk over de afbakening van de arbeidsovereenkomst), is nieuwe wetgeving verwerkt (bijvoorbeeld de wet tijdelijke verruiming tijdelijke contracten, art. 7:668a BW), is nieuwe belangrijke rechtspraak van de Hoge Raad behandeld (zoals Van de Grijp/Stam met betrekking tot art. 7:681 BW), zijn nieuwe, belangrijk geworden onderwerpen aan de orde gesteld (zoals het incorporatiebeding in de cao), is de tekst geactualiseerd (zoals de stakingsconflicten - AOW, vuilnisophalers - van de afgelopen jaren) en zijn extra open vragen toegevoegd.

Ieder hoofdstuk bevat een begrippenlijst, open vragen en meerkeuzevragen, zodat het boek door middel van zelfstudie gemakkelijk eigen kan worden gemaakt.

Op de bijbehorende website is een groot aantal casusposities te vinden met bijbehorende antwoorden. Daarnaast word je op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen op het terrein van het sociaal recht door middel van specials en samenvattingen van (zeer) recente arresten van de Hoge Raad, gerangschikt naar de diverse hoofdstukken in het boek.

De auteur heeft een groot aantal studieboeken voor het hbo geschreven. Hij beoefent het sociaal recht niet alleen in theorie maar ook in de praktijk uit; naast zijn hoogleraarschap arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam is hij adviseur van een belangrijk niche advocatenkantoor arbeidsrecht te Amsterdam en kantonrechter te Utrecht.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sociaal Recht Hfst - Hoofdstukken Sociaal Recht editie 2011