Castanho, Thiago, Bianchi, Luciana - De Braziliaanse keuken

Schrijver:
Titel: De Braziliaanse keuken
ISBN: 9789048310005
Taal: Nederlands
Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
Bijzonderheden: 2014, 256pp, Gebonden
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,85 (binnen Nederland)
Meer info: Zo goed als nieuw. Echt een heel mooi boek, met mooie afbeeldingen, mooie gerechten, en nog in zeer goede kwaliteit. Mijn vriend is chefkok geweest en is nu geswitcht naar de zorg, en is nu zijn kookboeken aan het opruimen. Echt een mooie koop!

Lise's boekwinkeltje

particulier

Lise's boekwinkeltje uit Utrecht

Logo Lise's boekwinkeltje

Welkom bij mijn boekwinkeltje! Op dit moment ben ik in between jobs en doe ik allerlei dingen die ik al een tijd wilde doen maar waarvoor ik de tijd niet vrij maakte. Zoals mijn boekenkast opruimen en een 'boekwinkeltje' starten. Ik geef een aantal van mijn boeken graag aan je door. Ik pak het boek zorgvuldig voor je in, maak er een mooi pakketje van en breng het het liefst met de fiets naar je brievenbus (in omgeving Utrecht) maar geef het net zo lief af bij het postkantoor, of we kunnen een afspraak maken om het boek op te halen.

P.S. Mijn vriend is voormalig chefkok en ruimt zijn kookboeken op, daarom heb ik ook allerlei titels van goede kookboeken aan mijn boekwinkeltje toegevoegd.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Castanho, Thiago, Bianchi, Luciana - De Braziliaanse keuken

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Lise's boekwinkeltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Lise's boekwinkeltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Lise's boekwinkeltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Lise's boekwinkeltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Lise's boekwinkeltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.