Dichter bij Jan Hanlo dichten

Schrijver:
Titel: Dichter bij Jan Hanlo dichten
ISBN: 9799062244125
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - lichte leessporen
Prijs: € 5,25
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Voor de poëzieliefhebber en de amateurschrijver is dit boek een leidraad bij het lezen en schrijven van gedichten. Voor begeleiders van poëziegroepen, docenten literaire vorming en onderwijsgevenden biedt het boek methodisch-didactische aanwijzingen bij de cursus. Zij kunnen de cursus precies zo geven, of zich laten inspireren door het boek.
Ook de Jan Hanlo-liefhebber komt aan zijn trekken. Gedichten, een korte biografie en een lezing van Wiel Kusters over het werk van Jan Hanlo zijn opgenomen.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.