Vivianne Crowley - Natuurmagie en hekserij

Schrijver:
Titel: Natuurmagie en hekserij
ISBN: 9789021540641
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheden: 2de Hands - Redelijke Staat - Bevat arceringen met balpen / Paperback / 1ste druk / 2004 / 288 pagina's / Nederlands / 9789021540641
Prijs: € 24,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Magie... wat is het precies? Tovenaars, heksen en magiërs zijn er altijd geweest, ook in onze tijd. In dit boek beschrijft Vivianne Crowley haar eigen weg als heks, en hoe zij vanaf haar inwijding als tiener ontdekte hoe magie in het dagelijkse leven en in de ons omringende natuur aanwezig is. Ze vertelt hoe ze de kracht en de werking van magie ontdekte en leerde hanteren, en hoe oude magische principes aansluiten bij moderne psychologische inzichten. Ook de duistere kanten van magie gaat ze niet uit de weg, en ze vertelt hoe sommige kennis zowel ten goede als ten kwade gebruikt kan worden.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vivianne Crowley - Natuurmagie en hekserij