Bladaaltje is momenteel afwezig,Bladaaltje heeft de volgende melding achtergelaten:

Ivm vakantie ben ik afwezig en kan ik niet reageren op uw bestelling. Zodra ik terug ben met vakantie kunt u van mij een reactie verwachten. Hopelijk heeft u even geduld. met vriendelijke groet, Bladaaltje

De verkoper verwacht te reageren na 08-05-2024

Mackey, Mary - Koningin van het zwanenmeer

Schrijver:
Titel: Koningin van het zwanenmeer
ISBN: 9789022507377
Taal: Nederlands
Uitgever: Boekerij, De
Bijzonderheden: 1987, 399pp, gebonden met stofomslag, so beschadigd, boek in prima staat (papier verkleurd)
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Koningin van het Zwanenmeer is een roman over drie Russische prima ballerina’s moeder, dochter en kleindochter, hun levens, hun liefdes en bovenal hun grote passie voor het klassieke ballet. Natasja Ladanova viert als jonge, veelbelovende danseres triomfen bij het Keizerlijk Balletgezelschap in St.-Petersburg. Haar grote liefde is voor Sergej Maximov, de even briljante als ambitieuze danser en choreograaf. Een liefde die onbeantwoord blijft, maar niet zonder gevolgen. Maar Natasja bewaart haar geheim zorgvuldig...Tatjana Trey, Natasja's prachtige dochter, erft het talent en het Slavische temperament van haar beroemde moeder. Ze wordt hals over kop verliefd op de knappe, donkere Michael, de zoon van... Sergej! Ondanks grote tegenslagen verovert ze Hollywood en wordt de gevierde ster van de balletfilm. Tot het grote noodlot onverbiddelijk toeslaat. Alisa Macks is evenals haar moeder Tatjana bezeten van de klassieke danskunst. Maar ondanks haar gracieuze verschijning en briljante techniek is het een oude choreograaf met een opvliegend karakter, die haar carrière kan maken en breken. Maar dan is het Natasja die ingrijpt, haar kleindochter verlost van de last van het verleden en eindelijk haar geheim prijsgeeft.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mackey, Mary - Koningin van het zwanenmeer

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.