Marije Boonstra - Lerenderwijs

Schrijver:
Titel: Lerenderwijs
ISBN: 9789035238206
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum (RB)
Bijzonderheden: Goed - lichte gebruikssporen
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Wil je de pedagogische kwaliteit in je organisatie vergroten, een open en veilige cultuur creƫren, goed samenwerken met ouders, elkaar en de omgeving enblijven leren? In Lerenderwijs lees je hoe. Een lerende organisatie worden doe je op je eigen manier. Lerenderwijs biedt daarvoor veel aanknopingspunten en laat zien welke bouwstenen belangrijkzijn. Waar moet je op letten? Wat doe je wel, wat kun je beter niet doen? Er is lef en energie voor nodig om te beginnen en al werkend te ontdekken wat nodigis om leren en ontwikkelen een vanzelfsprekend onderdeel te maken van je pedagogische kwaliteit. Gebruik dit boek als handreiking en ga de uitdaging aan!Elf kinderopvangorganisaties werkten in de BKK-pilot 'Lerende organisaties in de kinderopvang' systematisch en cyclisch aan pedagogische kwaliteit. Hunkennis, aanpakken, ervaringen, opvattingen en verhalen zijn van grote waarde geweest voor dit boek.Lerenderwijs. Samen werken aan pedagogische kwaliteit in de kinderopvang is bedoeld voor staf en leidinggevenden in de dagopvang, buitenschoolse opvangen gastouderopvang, die een begin willen maken met de lerende organisatie. De versterking van de pedagogische kwaliteit is het doel. Steeds legt het boekde verbinding met de inhoudelijke basis voor pedagogische kwaliteit, zoals beschreven in het Pedagogisch kader.Lerenderwijs Samen werken aan pedagogische kwaliteit in de kinderopvang Lerenderwijs is een begrijpelijk en direct bruikbaarhandboek met alle bouwstenen voor de lerende organisatie in de kinderopvang. Onmisbaar bij het in de praktijk brengen van hetPedagogisch kader!
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.