Bernhard Hennen - Fjordland

Schrijver:
Titel: Fjordland
ISBN: 9789024531165
Uitgever: Luitingh
Bijzonderheden: Goed - iets geel
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Met dit vervolg op De broederschap en Alfenmark besluit Bernhard Hennen op indrukwekkende wijze de door hemzelf bedachte elfenwereld van de trilogie Elfenridders.Fjordland is in velerlei opzicht een weerzien met oude bekenden. Met Gishild bijvoorbeeld, koningin van het Fjordland en de laatste hoop van de vrije volkeren van deze wereld. En met haar geliefde Luc, ridder van een van de machtigste orden, doodsvijand van de elfen. En met de vele, vele andere hoofdrolspelers die gezamenlijk afstevenen op een grootse finale. Want, ere wie ere toekomt, op meeslepende wijze beschrijft Bernhard Hennen het laatste treffen en de aanloop ertoe, de eindstrijd tussen de verschrikkelijke, intolerante volgelingen van Tjured en de vrije geesten van het Fjordland en Alfenmark.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.