Nhat Hanh, Nhat Hanh - Het kleine boekje van de moederliefde

Schrijver:
Titel: Het kleine boekje van de moederliefde
ISBN: 9789045311708
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 27,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De band tussen kinderen en moeders is een van de meest unieke en complexe menselijke relaties. Deze verbondenheid heeft een enorme invloed op de levens van kinderen en moeders. Vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde liggen aan de basis van deze relatie.
In Het kleine boekje van de moederliefde legt Thich Nhat Hanh op inspirerende wijze uit welke rol moeders en kinderen vervullen en wat de bijzondere band tussen kinderen en moeders inhoudt. Aan de hand van boeddhistische beginselen en herinneringen aan zijn eigen moeder laat Thich Nhat Hanh zien hoe je vrede kunt vinden in de band met je moeder en deze band meer kunt waarderen.
Is je moeder je beste vriendin, of je steun en toeverlaat? Loopt het niet helemaal lekker tussen jullie? Door haar dit boekje cadeau te doen, kun je je moeder laten zien hoeveel je haar waardeert.
Het kleine boekje van de moederliefde, met persoonlijke verhalen over liefde, strijd en verzoening, is een kostbaar kleinood.
De beroemde Vietnamese boeddhistische leraar Thich Nhat Hanh fascineert mensen overal ter wereld vanwege zijn uitstraling en wijsheid. Tijdens de oorlog in Vietnam werd hij naar Frankrijk verbannen. In 1982 richtte hij in Zuid-Frankrijk Plum Village op, een klooster en meditatiegemeenschap waar hij nog altijd woont en onderwijst. Thay (‘leraar’), zoals hij bij studenten en vrienden bekendstaat, reist de wereld rond om voordrachten te geven en retraites over mindfulness te leiden.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nhat Hanh, Nhat Hanh - Het kleine boekje van de moederliefde