Piet van der Ploeg - Trauma voor het leven

Schrijver:
Titel: Trauma voor het leven
ISBN: 9789082172942
Uitgever: Centrum Cognitieve Gedragstherapie
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 16,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Trauma voor het leven.
Kinderen van narcistische ouders.
De traumatische ervaringen van kinderen met narcistische ouders zijn veel ernstiger als wat de meesten mensen denken. Deze ervaringen blijven een kind-als-volwassene een leven lang psychisch kwellen. Het gaat nagenoeg altijd in deze opvoeding om emotioneel misbruik, verwaarlozing en geweld die voor kinderen een desastreuze invloed hebben op hun denken maar vooral op hun gevoelsleven. Het trauma dat deze volwassenen hebben opgelopen als kinderen in hun opvoeding met narcistische ouders wordt totaal niet (h)erkent. Narcistische ouders zijn een opvallend voorbeeld naar kinderinstanties, huisarts, GGZ en de school toe om zich-zó-mooi voor te doen, zodat niemand zich kan voorstellen hoe slecht deze ouders kinderen opvoeden. Het erge daarbij is dat hun kinderen ook niet geloofd worden en jaren worstelen met ouders die psychisch totaal niet in staat zijn een gezonde opvoeding mogelijk te maken voor hun kinderen.
In dit boek wordt ook aandacht besteed aan de BPS, pedofilie, genderidentiteit en oorzaken voor psychopathie door de opvoeding.
Hoop van harte dat dit boek een bijdrage kan leveren om de ernst van het voorgaande duidelijk te maken zodat kinderen en volwassene van narcistische ouders eindelijk de erkenning krijgen voor hun traumatische kind-ervaringen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Piet van der Ploeg - Trauma voor het leven