Yuval Noah Harari - Sapiens een beeldverhaal

Schrijver:
Titel: Sapiens een beeldverhaal
ISBN: 9789400411210
Uitgever: Thomas Rap
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 29,99
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
In de eerste twee succesvolle delen van Sapiens: een beeldverhaal zagen we hoe de soort Homo sapiens van nomaden in kolonisten veranderde, hoe de eerste wereldrijken ontstonden en hoe oorlog, hongersnood, ziekte en ongelijkheid tot de menselijke conditie gingen behoren. In dit derde deel zien we welke historische verschijnselen ervoor zorgden dat de mens voor het eerst als eenheid gezien kon worden. Aan de hand van een spelshow vol verwijzingen naar populaire cultuur wordt de concurrentiestrijd tussen wereldrijken, geld en religie ontleed en de vraag beantwoord: wie is de werkelijke kampioen van de geschiedenis?

Samen met David Vandermeulen en Daniel Casanave weet Yuval Noah Harari ook in Kampioenen van de geschiedenis de historie van de mensheid op toegankelijke, originele en humoristische wijze te vertellen. Een feest voor jong en oud.
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.