Meijel, S. van - Contact maken

Schrijver:
Titel: Contact maken
ISBN: 9789063254384
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: 1997, hardcover, hoekje weggeknipt, goed exemplaar
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
De scheiding tussen binnen- en buitenwereld of tussen hemel en aarde, zoals we die vaak maken, is er in wezen niet. Wij mensen maken die scheiding omdat we die oppervlakkig zo ervaren. Wanneer we die scheiding in ons dagelijks leven aanbrengen, veroorzaakt dat veel conflicten. Iedereen is echter in staat te leren die scheiding in zichzelf op te heffen.
In CONTACT MAKEN wordt uitgelegd hoe die scheiding tot stand komt en wordt aangegeven hoe je die kunt opheffen om onverdeeld in contact te kunnen zijn met het leven.
Bewust innerlijk contact maken met de Bron van leven gaat vooraf aan bewust contact maken me leven op aarde. Pas als je in verbinding staat met die innerlijke Bron ben je in staat contact te maken met de essentie van je lichamelijke en mentale bestaan, en met de essentie van het leven dat je omringt. In open contact met die essentie kun je je één voelen in je lichaam en één met de dingen die je omringen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meijel, S. van - Contact maken