Hannah Jansen Morrison - Provence & Cote d'Azur; 100% reisgids

Schrijver:
Titel: Provence & Cote d'Azur; 100% reisgids
ISBN: 9789057674396
Uitgever: Mo'Media
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
100% Provence & Côte d'Azur brengt je naar alle plekken die je graag wilt zien in deze populaire Franse regio.Hoogtepunten zoals historisch Avignon met zijn pauselijk paleis, de cultuurstad Aix-en-Provence, het Romeinseamfitheater van Arles en de grote steden Nice en Marseille. Ook ontdek je de veelzijdige natuur: van de imposante Mont Ventoux en de Luberon tot uitgestrekte lavendelvelden, zandstranden en de moerasdelta Camargue met zijn flamingo's en wilde paarden. En natuurlijk vind je in deze 100%-gids vele unieke adresjes: eet bouillabaisse in een charmant bergdorp, ontdek de beste rosé uit de regio, doe originele vondsten op een antiekmarkt en voel je een vip op een terrasje aan de Côte d'Azur.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.