Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Anne Simpkinson & Charles Simpkinsn . & Rose Solari . - Ontmoe

Schrijver:
Titel: Ontmoeting met je Ziel . ( Zorgen voor innerlijk welzijn . )
ISBN: 9789063255169
Uitgever: Servire, 996
Bijzonderheden: Zeer net gebonden boek, 295 pag.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ontmoeting met je ziel – Anne Simpkinson, Charles Simpkinson, Rose SolariIn Ontmoeting met je ziel zetten hedendaagse spirituele leraren, musici, verhalenvertellers, dichters, psychologen en schrijvers uiteen hoe het individu en de gemeenschap de ziel weer kunnen ontdekken en voeden. Schrijvend vanuit verschillende gezichtspunten -Jungiaanse psychologie, biochemie, shamanisme, boedhisme, ethiek-leveren in totaal 24 auteurs, onder wie Thomas Moore, Joan Borysenko, Clarissa Pinkola Estés en Jack Kornfield een bijdrage.
Het boek kent drie delen: Het domein van de ziel in kaart brengen, De individuele reis van de ziel, en Ziel en maatschappij.
Oud-kloosterling Thomas Moore vertelt op welke wijze kunst, contemplatie, genot en samenzijn in de mens werkzaam zijn en hem verrijken. Psychologe Joan Borysenko bespreekt het helen van lichaam en ziel en herinnert ons eraan dat werken met onze ziel betekent werken met ons enige onsterfelijke aspect. Meditatieleraar Jack Kornfield vertelt over de grote kracht van aandachtig aanwezig zijn in het hier en nu.
Ontmoeting met je ziel slaat een brug tussen onze diepste bestaansgrond en de wereld om ons heen. Zij is een handreiking aan al diegenen die met respect hun innerlijke wereld willen verkennen en ernaar verlangen hun bezieling gestalte te geven in het dagelijks leven.

Dit is een verzamelbundel, die grotendeels bestaat uit voordrachten in 1993 in Amerika gehouden, van moderne auteurs die zich bezighouden met de vraag hoe als mens het innerlijk en uiterlijk leven met elkaar te verbinden. Omdat de 24 auteurs vanuit zeer verschillende standpunten schrijven – biochemische, boeddhistische, christelijke, Jungiaanse, shamanistische, bijv. – is de variatie in benadering groot en verfrissend, maar loopt de kwaliteit van de bijdragen nogal uiteen, van bijv. uitgesproken erudiet tot nogal oppervlakkig. De indeling van het boek: ‘Het domein van de ziel in kaart brengen’, ‘De individuele reis van de ziel’ en ‘Ziel en Maatschappij’ vind ik zinvol en wordt bovendien ter zake uitgewerkt. Al met al een bruikbare ‘eye-opener’ voor zowel jongere als oudere mensen
Verder lezen

Ankerboek uit Uithuizermeeden

particulier
DE REKENING WIL NOG WEL EENS IN DE SPAM BELANDEN DUS ALS u BINNEN 3 DAGEN NIETS HOORT KIJK DAAR DAN EVEN
Ankerboek is een Algemeen antiquariaat.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne Simpkinson  & Charles Simpkinsn . & Rose Solari . - Ontmoeting  met je Ziel . ( Zorgen voor innerlijk welzijn . )