Bladaaltje is momenteel afwezig,Bladaaltje heeft de volgende melding achtergelaten:

Ivm vakantie ben ik afwezig en kan ik niet reageren op uw bestelling. Zodra ik terug ben met vakantie kunt u van mij een reactie verwachten. Hopelijk heeft u even geduld. met vriendelijke groet, Bladaaltje

De verkoper verwacht te reageren na 08-05-2024

Shelby, Philip - Erfenis van hun dromen

Schrijver:
Titel: Erfenis van hun dromen
ISBN: 9789026972003
Taal: Nederlands
Uitgever: van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: 1991, 832pp, gebonden met stofomslag, leeslint, als nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Drie vrouwen durven te vechten in een mannenwereld... Rose Jefferson - De droom begint Het is 1907 en de temperamentvolle Rose Jefferson ontmoet de ideale man. Maar Simon Talbot, een rijke industrieel, wil maar één ding, en dat is niet Rose's liefde maar haar bruidsschat: Global Express, het bedrijf gesticht door haar grootvader. Rose verliest alles wat zij bezit. Toch blijft ze vechten voor haar erfenis - en ze wint. Nu kan Rose, aan het hoofd van dit machtige zakenimperium, haar droom verwezenlijken: de introductie van de allereerste credit card. Michelle Lecroix verpleegt tijdens de Eerste Wereldoorlog Franklin Jefferson, de broer van Rose. Franklin neemt na zijn herstel Michelle als bruid mee naar Amerika. De jaloerse Rose ziet in de prachtige Michelle een bedreiging. Het lukt Michelle om haar rechtmatige plaats in de Jefferson-familie in te nemen. En terwijl Franklins toestand opnieuw verslechtert, is het Michelle die triomfen viert met de uitbreiding van Global Express naar Europa. Maar Michelle moet voor haar zakelijke succes een zeer hoge prijs betalen. Zij laat haar erfenis achter in handen van haar dochter Cassandra Jefferson. Cassandra wil aanvankelijk niets te maken hebben met het bedrijf dat haar moeder in het ongeluk stortte. Dan wordt zij verliefd op Nicholas Lockwood, staflid bij Global Express en vertrouweling van Rose. Plotseling komt Rose, evenals Michelle, onder verdachte omstandigheden om het leven. Een machtige tegenstander is uit op Cassandra's erfenis - een tegenspeler die niet terugdeinst voor moord. Cassandra is vastbesloten haar aartsvijand te ontmaskeren en creëert een sensationeel nieuw financieel wapen, waarmee zij geheel Wall Street op zijn kop zet. Cassandra zet alles op het spel - haar toekomst met Nick, haar rijkdom, zelfs haar leven, om Michelle en Rose te wreken.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Shelby, Philip - Erfenis van hun dromen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.