Oliver , Jamie . [ ISBN 9789021546810 ] 1024 - Jamie's Ameri

Schrijver:
Titel: Jamie's Amerika . ( Welkom in Jamie's Amerika . ) Amerika is het land van fastfood, cola en supersize-porties. Of heeft het meer te bieden? Jamie Oliver reist naar de VS en ontdekt dat Amerika niet één groot land is, maar een bouillabaisse van -
ISBN: 9789021546810
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos Uitgevers .
Bijzonderheden: Gebonden als in nieuwe staat met harde kaft en omslag - 1024 - 1e dr 2009 - 360 p - 1260 gr - 20x25,5 cm - 3,5 cm dik
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- tientallen volkomen verschillende culinaire werelden.

Het levert hem een fascinerende verzameling recepten op, waarvan sommige zo verrassend zijn dat zelfs de wereldberoemde kok het eerst moest proeven voor hij het kon geloven.

De 100 allerbeste recepten worden in Jamie’s Amerika getoond en uitvoerig beschreven.
Evenals de TV-serie is het boek verdeeld in secties. Elke sectie beschrijft gerechten van de plaatsen die Jamie heeft bezocht: New York, Louisiana, Arizona, Los Angeles, Georgia en het Wilde Westen (Wyoming). De beschreven gerechten zijn veelal authentiek met een twist van Jamie Oliver.

De vormgeving van het boek ziet er goed uit. Mooie foto’s en korte achtergrondverhalen die de sfeer van de betreffende omgeving schetsen. Deze sfeerbeschrijvingen zijn ook leuk om te lezen als je de TV-serie niet hebt gezien.
Omdat de Amerikaanse keuken niet blijkt te bestaan en eigenlijk een mix is van allerlei invloeden, zijn de beschreven gerechten ook zeer divers: van kruidige gumbo met vlees tot mad dog-salade. De instructies om de gerechten te maken zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Veel van de gerechten zijn voorzien van een bijpassende wijnsuggestie. Daarnaast is elk gerecht voorzien van een grote foto van het eindresultaat, zodat je je daardoor kunt laten inspireren. Ook voor vegetariërs zijn er veel gerechten in dit boek te vinden.

CONCLUSIE BOEK JAMIE’S AMERIKA:
Als je geïnteresseerd bent in de diversiteit van de Amerikaanse keuken dan is dit boek een goede inspiratiebron. De gerechten zien er goed uit, zijn origineel en zijn voorzien van een duidelijke beschrijving. Een minpunt is dat veel gerechten uitgaan van 4-8 personen (of zelfs meer). Je moet dan alles continu terugrekenen als je het voor 2 personen wilt bereiden. Daarnaast zijn de gerechten niet gerubriceerd, waardoor de desserts of voorgerechten niet bij elkaar zijn te vinden. Dat maakt het onhandig om even iets snel te zoeken. Als je deze minpunten voor lief neemt en je interesse hebt in de Amerikaanse keuken, dan is dit boek een aanrader.
Verder lezen

DE ESOTERIER uit Amstelveen

zakelijk

Logo DE  ESOTERIER

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .
IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen
info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133
Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oliver , Jamie  . [ ISBN 9789021546810 ]  1024 - Jamie's  Amerika .  ( Welkom in Jamie's Amerika . ) Amerika is het land van fastfood, cola en supersize-porties. Of heeft het meer te bieden? Jamie Oliver reist naar de VS en ontdekt dat Amerika niet één groot land is, maar een bouillabaisse van  -

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij DE ESOTERIER

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Bocurio
    Kamer van Koophandel nummer: 34138285
    NL001177745B36
    http://www.bocurio.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 6 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.