Heleen Tichler - Oma is fantastisch!

Schrijver:
Titel: Oma is fantastisch!
ISBN: 9789089892126
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Al die leuke spelletjes, knutsels en doe-dingen die oma's zich herinneren van vroeger, van hún oma's. Voor alle oma's die graag iets bijzonders met hun kleinkinderen willen doen. Wat je samen met je kleinkinderen maakt vergeten ze nooit meer!
Het is ronduit heerlijk om kleinkinderen te hebben. Maar nog heerlijker is het om met ze bezig te zijn! Dat is niet zo eenvoudig, want voor dit soort dingen moet je een beetje handig zijn en goede ideeën hebben. Oma is fantastisch! helpt daarbij. In dit boekje staan 60 ideeën en handige instructies om allerlei leuke dingen te doen met je kleinkinderen en grappige hebbedingetjes om voor ze te maken. Wat je voor je kleinkinderen koopt zijn ze al snel weer vergeten, maar wat je samen met ze doet, vergeten ze nooit meer.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.