Paul Weiler - Mind Mapping praktisch toepassen

Schrijver:
Titel: Mind Mapping praktisch toepassen
ISBN: 9789024380855
Uitgever:
Bijzonderheden: Goed - Lichte gebruikssporen.
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Creativiteit stimuleren - Nieuwe projecten plannen - Ideeën structureren - Complexe problemen oplossen



In dit boek vindt u een heleboel denktechnieken die het creatieve denkvermogen verhogen. Het behandelt onder meer brainstorming, brainwriting en Mind Mapping®. Vooral deze laatste techniek staat centraal omdat ze heel efficiënt is gebleken om complexe problemen op te lossen, ideeën te structureren en nieuwe projecten te plannen. U krijgt een heleboel voorbeelden van Mind Maps® die u helpen om de techniek zelf met succes toe te passen. U leert uw gedachten te structureren om tot zeer goede ideeën te komen, uw geheugen en concentratie te verbeteren, uw werk optimaal te organiseren en nog veel meer.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.