Gunn, Aeneas - We of The Never Never

Schrijver:
Titel: We of The Never Never
ISBN: 9780091483210
Taal: Engels
Uitgever: Hutchinson Australia
Bijzonderheden: 1987, 238 pag
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Een Australische Klassieker, ooit gepubliceerd in 1908 en daarna vele malen herdukt.
Over Jeannie Gunn, net getrouwd en die de zekerheid en het comfort van de stad Melbourne verliet naar haar man die in de Northern Territory een enorme farm bestierde, The Elsey.

Jeannie was een van de weinige blanke vrouwen in dit gebied, ver weg van de blanke wereld, een voor haar onbekende wereld. Ze ontdekte de natuur, het platteland, de warmte van de weinige bewoners.
Dit boek leverde na 1902 vele generaties Australiërs inspiratie op om verder te denken en te kijken dan hun beschermde wereld langs de zuidkust en ook op zoek te gaan. De omgeving, de achtergrond van de mensen en het leven worden meeslepend beschreven.
Niet voor niets een klassieker !
Verder lezen

Castellum uit Woerden

particulier

Logo Castellum

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gunn, Aeneas - We of The Never Never

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Castellum

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Castellum
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Castellum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Castellum vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Castellum kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.