Bernard Anne-Marie - Le monde de Proust vu par Paul Nadar

Schrijver:
Titel: Le monde de Proust vu par Paul Nadar
ISBN: 9782858223077
Taal: Frans
Uitgever: Editions du patrimoine, paris
Bijzonderheden: 2003 hard cover ,158 pag.
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)

TorroBooks uit Dongen

particulier
Torrobooks
Wij bevestigen uw bestelling doorgaans binnen drie werkdagen. Heeft u vragen of opmerkingen over uw bestelling, neem dan contact met ons op via de mail.
Gelieve bij bestelling uw telefoonnummer te vermelden. Verzending doen we uitsluitend via Post.nl. Op afspraak kunnen boeken ook opgehaald worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met Torrobooks@ziggo.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij TorroBooks

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met TorroBooks
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en TorroBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van TorroBooks vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • TorroBooks kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.