Anne McCaffrey - De witte draak

Schrijver:
Titel: De witte draak
ISBN: 9789027473332
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2001 / 488 pagina's / Nederlands / 9789027473332
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 12,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op Pern is Ruth een unieke draak : hij is klein en wit en kan praten met de vuurhagedissen. Zijn rijder is de jonge borgheer Jaxom die haast niet kan wachten om het Draad te bestrijden. Maar het gevaar van het Draad is nog ver weg. Veel belangrijker is dat er onmin tussen verschillende soorten drakenrijders dreigt. Zullen voor het eerst in de geschiedenis drakenrijders elkaar bevechten ? Als buitenbeentjes staan Ruth en Joxam midden tussen de twee groepen.
Anne McCaffrey vertelt in de serie De drakenrijders van Pern over de bijzondere band tussen draken en mensen. Ze is auteur van o.a. Dageraad van de draken, Drakenvrouwe, Drakenoog, Drakenvlucht en Drakentocht. Zij was de eerste vrouw die voor haar werk bekroond met zowel een Hugo als een Nebula Award. Ze woont in Ierland in een huis dat is gevuld met allerhande draken.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Anne McCaffrey - De witte draak