Anne Frank, N.v.t. - Achterhuis

Schrijver:
Titel: Achterhuis
ISBN: 9789025465025
Uitgever: Uitgeverij Atlas Contact B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Vanaf haar dertiende verjaardag houdt Anne Frank een dagboek bij. Twee oorlogsjaren lang schrijft ze in haar dagboek uitgebreide brieven aan een verzonnen vriendin: Kitty. De eerste twee weken na haar verjaardag waren 'normaal': zij ging naar school, maakte zich zorgen over haar rapport, beschreef klasgenoten…Maar vanaf 6 juli zit zij met haar ouders en zus ondergedoken in het Achterhuis. Tijdens de onderduik wordt haar dagboek steeds belangrijker. Daar kan zij haar hart luchten.

Op 1 augustus schrijft Anne voor de laatste keer in haar dagboek. De onderduikers in het Achterhuis worden verraden en op 4 augustus 1944 gearresteerd. In maart 1945 overleed Anne op 15-jarige leeftijd aan vlektyfus, een paar weken voor de bevrijding van concentratiekamp Bergen-Belsen.

In 1947 publiceert haar vader Otto Frank de dagboeken. Het zal een van de meest gelezen boeken ter wereld worden. Op dit luisterboek wordt de meeste completen uitgave van de dagboeken van Anne Frank voorgelezen door Carice van Houten.
'
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.