Henk Oonk - De klassiek-moderne school

Schrijver:
Titel: De klassiek-moderne school
ISBN: 9789082615005
Uitgever: Helios Onderwijs en Europa
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 14,40
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De kern van dit boek wordt gevormd door enerzijds kritiek op de nu al decennia voortsukkelende onderwijsvernieuwing en anderzijds door verbeteringen voor te stellen aan de hand van een eenvoudig klassiek 'format': de pedagogische driehoek. Het boek is geschreven voor leraren en schoolleiders van alle typen onderwijs, onderwijsbestuurders en experts, maar ook voor ouders met schoolgaande kinderen.
De kritische opmerkingen over de onderwijsvernieuwing in het algemeen en over het competentiegerichte onderwijs en het nieuwe leren in het bijzonder, concentreren zich op drie aspecten. Ten eerste de overdreven aandacht voor de zelfontplooiing van de leerlingen, ten tweede de rol van begeleider en coach die de leraar in deze opvatting moet spelen en ten slotte het negeren van het belang van de leerstof. Deze en andere kritische opmerkingen worden gevoed door resultaten van wetenschappelijk onderzoek en via verschillende invalshoeken en commentaren vanuit kranten en tijdschriften toegelicht.
De lezer kan genieten van kritische bijdragen van leraren, schoolleiders, wetenschappers en columnisten vanuit praktische, wetenschappelijke en journalistieke perspectieven. Voorbeelden worden uitgewerkt aan de hand van moderne inhouden met Europese en internationale oriëntatie (EIO): het vitale Europa dat opnieuw onder woorden moet worden gebracht. Het boek wordt afgesloten met een prikkelende beschouwing onder de titel: ‘Onbegrensd maakt onbemind'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Henk Oonk - De klassiek-moderne school