Ted Dekker - Wit

Schrijver:
Titel: Wit
ISBN: 9789052900162
Uitgever: Uitgeverij Johannes Multimedia
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,50
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'VERBREEK DE CIRKEL NOOIT.'
In dit slotdeel van de Cirkel trilogie heeft Thomas Hunter nog maar een paar dagen om de gevaren, het bedrog en de verwoesting te overleven in twee afzonderlijke werelden. Het lot van deze twee werelden hangt volledig af van zijn unieke vermogen om in zijn dromen heen en weer te reizen tussen beide werkelijkheden, en uiteindelijk van de hoogst onwaarschijnlijke keuze van man.
In de ene wereld staat het virus op het punt de mensheid uit te roeien, in de andere wordt Thomas als leider van een dissidente groep, de Cirkel, geconfronteerd met nieuwe vijanden en uitdagingen. Een verboden en onmogelijke liefde dreigt alles te verstoren. In de verrassende afloop moet in een wervelwind van emoties en gebeurtenissen de geschiedenis herschreven worden om een apocalyps af te wenden.
Noch de verschrikkingen uit ZWART, noch het verraad uit ROOD kunnen meten met de krachten waartegen Thomas en de Cirkel het moeten opnemen in WIT.
DRIE ROMANS - TWEE WERELDEN - EEN VERHAAL
Ted DekKer groeide op in Indonesi ls zoon van een Nederlandse vader en een Canadese moeder Hij woont nu met zijn gezin in de bergen van Colorado. Van hem zijn reeds diverse thrillers in het Nederlands verschenen, die in de pers en op Crimezone.nl overladen zijn met sterren.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ted Dekker - Wit