Paul van Loon - Griezelbus / 1 / druk Heruitgave

Schrijver:
Titel: Griezelbus / 1 / druk Heruitgave
ISBN: 9789025859732
Uitgever: Paul van Loon
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het boek 'Griezelbus' is het eerste deel van een spannende en humoristische boekenreeks geschreven door Paul van Loon. Het verhaal draait om de avonturen van Dolfje Weerwolfje, een jongen die op een dag ontdekt dat hij een weerwolf is.

In 'Griezelbus' gaat Dolfje op schoolreisje naar de Efteling. Maar in plaats van in een gewone bus te stappen, stapt hij per ongeluk in de Griezelbus. Deze bus is eigendom van meneer Goekoop, een mysterieuze man die griezelverhalen schrijft. De bus blijkt echter geen gewone bus te zijn, maar een magische bus vol met enge wezens en griezelige geheimen.

Tijdens de reis ontmoet Dolfje allerlei bijzondere personages, zoals de vampiermeisjes Iep en Eucalypta, de weerwolfjager Graaf Dracula en de geest van een overleden schrijver. Samen beleven ze allerlei avonturen en moeten ze verschillende enge uitdagingen overwinnen.

Het boek zit vol met humor, spanning en griezelige momenten. Paul van Loon weet de lezer mee te slepen in een wereld vol fantasie en magie. De personages zijn levendig en goed uitgewerkt, waardoor je als lezer echt met ze meeleeft.

'Griezelbus' is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 jaar, maar ook oudere lezers zullen genieten van het verhaal. Het boek is vlot geschreven en bevat korte hoofdstukken, waardoor het makkelijk te lezen is. De illustraties van Hugo van Look zijn kleurrijk en dragen bij aan de sfeer van het verhaal.

Het boek behandelt thema's als vriendschap, moed en het overwinnen van angsten. Het laat zien dat je soms je angsten onder ogen moet zien om te kunnen groeien en dat vriendschap en samenwerking belangrijk zijn in moeilijke situaties.

'Griezelbus' is het eerste deel van een populaire boekenreeks en heeft meerdere vervolgdelen. Het boek is een echte aanrader voor kinderen die van spannende en grappige verhalen houden. Het zorgt voor een mix van griezelen en lachen, waardoor het een unieke leeservaring biedt.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul van Loon - Griezelbus  / 1 / druk Heruitgave