Yasunari Kawabata & Yukio Mishima & Junichiro Tanizaki - Japans

Schrijver:
Titel: Japanse liefde. Drie romans. De schone slaapsters - Een zeeman door de zee verstoten - De sleutel
ISBN: 9789029025072
Uitgever: Yasunari Kawabata & Yukio Mishima & Junichiro Tanizaki
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 26,95
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In Japanse liefde zijn de erotische meesterwerken bijeengebracht van de grote schrijvers van de moderne Japanse literatuur: Yasunari Kawabata, Yukio Mishima en Junichiro Tanizaki. De schone slaapsters heeft de ouderdom en de seksualiteit tot belangrijkste thema's. Nobelprijswinnaar Yasunari Kawabata (1899-1972) beschrijft in dit prachtige boek de ervaringen en overpeinzingen van de oude heer Eguchi tijdens diens bezoeken aan een geheim huis waar hij naast mooie jonge meisjes de nacht doorbrengt. Yukio Mishima (1925-1970), auteur van de wereldberoemde roman Het Gouden Paviljoen, doet in Een zeeman door de zee verstoten het verhaal van de dertienjarige Noburu die zijn moeder, een jonge aantrekkelijke weduwe, betrapt bij haar liefdesspel met de stuurman Riuji. Eerst bewondert Noburu hem nog, maar al snel blijkt Riuji een even brave als gehate huisvader, die hiervoor zal moeten boeten. In het werk van Junichiro Tanizaki (1886-1965) is de liefde tussen man en vrouw het hoofdthema. De sleutel bevat de sterk scabreuze dagboekaantekeningen van een ouder wordende man, wiens grote zorg de bevrediging van zijn seksuele behoeften is. Zijn vrouw mag onder geen beding zijn notities in handen krijgen. Maar ook zij houdt een dagboek bij . . .
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Yasunari Kawabata & Yukio Mishima & Junichiro Tanizaki - Japanse liefde. Drie romans. De schone slaapsters - Een zeeman door de zee verstoten - De sleutel