[{:name=>'Carola Kloos', :role=>'B06'}, {:name=>'Corrie van den Berg',

Schrijver:
Titel: De rode prins
ISBN: 9789026321214
Uitgever: Ambo/Anthos B.V.
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 45,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De rode prins beschrijft de lotgevallen van Wilhelm von Habsburg (1895-1947), een extravagante aristocraat wiens leven de ontwrichtende eerste helft van de twintigste eeuw in Centraal-Europa personifieert. Tegen de achtergrond van de Europese hoofdsteden en bloedige slagvelden, dure skiresorts en donkere gevangenissen, beschrijft Timothy Snyder de periode in de Europese geschiedenis waarin de oude orde plaatsmaakte voor een onzekere situatie waarin alles, inclusief de diffuse Europese identiteit zelf, voor het grijpen leek te liggen.Wilhelm groeide op als jongste telg in het Habsburgse geslacht. Hij verstootte zijn familie om te vechten aan de kant van de Oekraïense boeren in de hoop dat hij hun koning zou worden. Maar Oekraïne werd ingenomen door de bolsjewieken, en Wilhelm vluchtte eerst naar Parijs, waar hij een wild leven leidde, en later naar Wenen, waar hij tijdens de Tweede Wereldoorlog spioneerde voor het Franse en het Amerikaanse leger. In 1947 werd hij door de Russen gevangengenomen en doodgemarteld.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

[{:name=>'Carola Kloos', :role=>'B06'}, {:name=>'Corrie van den Berg', :role=>'B06'}, {:name=>'Timothy Snyder', :role=>'A01'}] - De rode prins