Costello, Mary - Academy Street

Schrijver:
Titel: Academy Street
ISBN: 9789048826162
Taal: Nederlands
Uitgever: Hollands Diep
Bijzonderheden: 2016, hardcover met stofomslag, gebruikssporen, goed exemplaar
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,20 (binnen Nederland)
Meer info:
Tess, die in de jaren veertig in West-Ierland opgroeit, is een bedeesd, introvert kind. Maar onder haar stille buitenkant schuilt een vurig hart. Die vurigheid zal haar er later toe brengen te verhuizen naar het rumoerige New York van de jaren zestig. In de meer dan veertig jaar dat Tess aan Academy Street in Noord-Manhattan haar stille maar intens emotionele leven leidt, maakt ze kennis met een wrede liefde en een rampzalig verlies.

Verblijdend en aangrijpend, ingehouden maar overweldigend - dit is een diep ontroerend verhaal over de zoektocht van een vrouw naar haar eigen plekje midden in het bruisende, rumoerige, fantastische New York. Academy Street wordt bezield door een soort dwingendheid. In elke zin zijn het ritme en de heftigheid van het innerlijk leven gevangen.
Verder lezen

Ann d'er Winkel

zakelijk

Ann d'er Winkel uit Driebergen-Rijsenburg

Logo Ann d'er Winkel

De getoonde portokosten bij het boek zijn de portokosten per bestelling in Nederland voor thuisbezorging. Bestellingen worden, na betaling, verstuurd tijdens openingsdagen. Portokosten worden per bestelling gerekend en niet per boek. Ophalen in Driebergen is ook mogelijk (graag vermelden bij bestellen) Retourkosten voor koper. Kijk bij www.annderwinkel.nl voor meer informatie.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Costello, Mary - Academy Street Costello, Mary - Academy Street