Wim de Jong - Handboek voor de moderne man

Schrijver:
Titel: Handboek voor de moderne man
ISBN: 9789057594175
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Mannen kunnen eindeloos lullen over sport, muziek, auto?s, films en knappe vrouwen, maar zelden delen ze hun levenservaringen. Hoogste tijd dus voor een handboek voor broeders onder elkaar, met antwoorden op vragen die een man niet graag hardop stelt.Handboek voor de moderne man is een onmisbare gereedschapskist boordevol praktische, eigentijdse tips, onderzoeksfeiten en persoonlijke ontboezemingen over het leven als kerel in de 21ste eeuw, gemaakt door drie mannen (een dertiger, een veertiger en vijftiger) die de stugheid overwonnen en eindelijk eens opschreven wat de man echt bezighoudt. Man & seksMan & relatieHet vaderschapMan in het openbaarMan & geldMan & werkLichaam & geest?In mannensnaam, hoe heb ik ooit zonder dit boek gekund??- Ronald Giphart?Leuk, leerzaam en o zo herkenbaar! Ook heerlijk voor op de wc.?- Frank ?Jakhals? Evenblij?Ik heb niets met dit boek, ik heb al genoeg moeite met mijn eigen erectie.? - Youp van ?t Hek
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.