Onbekend - Bijbel groot nieuws bijbel met aantekeningen / Met d

Schrijver:
Titel: Bijbel groot nieuws bijbel met aantekeningen / Met deuterocanonieke boeken / druk 1
ISBN: 9789061267812
Taal: Nederlands
Uitgever: NBG
Bijzonderheden: 2007, Gebonden/Als nieuw
Prijs: € 8,88
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze editie bevat het Oude en het Nieuwe Testament met aantekeningen. Zie voor de editie met bovendien de deuterocanonieke boeken 9061267811. De edities met aantekeningen hebben bovendien 24 pagina's met wetenschappelijke geografische kaarten. Bij ieder bijbelboek is een overzicht van de inhoud weergegeven, waardoor de structuur van het bijbelboek snel duidelijk wordt, alsmede een uitgebreide inleiding. Ter ondersteuning van de bijbeltekst zijn 120 zwart/wit kaarten in de bijbelboeken opgenomen. Onder aan iedere pagina staan verwijzingen naar de woordenlijst, of naar andere bijbelteksten, uitleg van gewoonten en gebruiken. Achter in de bijbel is een uitgebreid nawerk opgenomen met daarin veel extra achtergrondinformatie.
Verder lezen

Vrouwtje Twinkel

zakelijk

Vrouwtje Twinkel uit Leeuwarden

Logo Vrouwtje Twinkel

Goed verpakt en snel geleverd. Boeken met hart en ziel over o.a.: astrologie, yoga, antroposofie, zen, religie, psychologie, spiritualiteit, (alternatieve) gezondheid, therapie, Bhagwan, Boeddhisme, theosofie, heiligen, occultisme, kruiden, magie, Indianen, Tibet, Krishnamurti, Steiner, levensbeschouwing, geneeswijzen, parapsychologie, reïncarnatie, Hindoeïsme, mystiek, kabbala, vrijmetselarij, rozenkruisers etc.Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.75 euro (binnen Nederland en onder de 10 kilo )PostNL: pakketten vanaf € 6,95 en brievenbuspakjes binnen Nederland vanaf € 3,65. DHL Parcel: Nederlandse pakketten voor € 5,75 naar een huisadres, naar een pakketpunt voor € 4,50 DPD Parcel: Naar België en Duitsland zullen de verzendkosten meestal respectievelijk 7.95 en 8,95 euro bedragen.
In principe geen retour mogelijk, mits er in de mededelingen niets staat over het eventuele mankement
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Bijbel groot nieuws bijbel met aantekeningen / Met deuterocanonieke boeken / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Vrouwtje Twinkel

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Vrouwtje Twinkel
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Karin van Eis
    Kamer van Koophandel nummer: 60069589
    NL001552098B64
  • Na uw bestelling ontvangen u en Vrouwtje Twinkel een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Vrouwtje Twinkel vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Vrouwtje Twinkel kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.