Onbekend - Fruit kweken in de tuin

Schrijver:
Titel: Fruit kweken in de tuin
ISBN: 9789044711905
Uitgever: Deltas Centrale uitgeverij
Bijzonderheden: Conditie: Als nieuw
Prijs: € 13,04
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Alles over het kweken, oogsten en bewaren van fruit - de beste fruitsoorten voor de tuin - fruitbomen verzorgen en snoeien.

Met hun geurende bloemen overtroeven fruitbomen in het voorjaar heel wat sierstruiken. In de herfst lonkt het rijpe fruit en na de oogst leveren de bomen een bonte kleurenpracht met hun bladeren. Kortom, fruitbomen en -struiken zijn mooi én lekker! Het plezier van het kweken van fruit in de tuin begint echter bij de keuze van de juiste soorten. In dit boek vindt u daarom een uitgebreid overzicht van de mooiste en sterkste variëteiten voor de hobbytuinier. Appels, peren, pruimen, kersen, maar ook de moeilijkere' soorten zoals perziken en abrikozen komen aan bod. Bovendien wordt er een hoofdstuk gewijd aan kleinfruit, dat het ideale fruit is voor elke weekend- en hobbytuinier. De meeste soorten hebben immers weinig verzorging nodig en leveren de heerlijkste vruchten op, zoals aardbeien, frambozen, aalbessen, bosbessen en zelfs kiwi's. Dit boek geeft u alle nodige informatie om het lekkerste fruit te kweken in uw tuin. U leest hoe u uw fruitbomen of -struiken het beste kunt planten, vermeerderen, snoeien en verzorgen, zodat u binnenkort volop kunt genieten van zelfgekweekt fruit uit uw tuin.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onbekend - Fruit kweken in de tuin