Marlen Haushofer - De avonturen van kater Balthazar

Schrijver:
Titel: De avonturen van kater Balthazar
ISBN: 9789461641649
Uitgever: Gennep B.V., Uitgeverij van
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 36,45
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het verwende katertje Balthazar waant zich de spil van het gezin dat voor hem zorgt, en zijn vier medebewoners dansen inderdaad vaak genoeg naar zijn pijpen. Mama doet met hem om haar schouders gedrapeerd het huishouden; papa moet zijn favoriete waterglas afstaan en het hele gezin wordt uit de slaap gehouden door zijn nachtelijke avonturen. Maar Balthazar maakt zijn grollen ruimschoots goed, vooral voor de kinderen, die door zijn kattenkwaad zelf geregeld de dans ontspringen.

DE AVONTUREN VAN KATER BALTHAZAR is zo’n boek dat jong en oud van begin tot eind geboeid houdt. Balthazars kijk op de wereld is niet alleen herkenbaar en vertederend voor wie zich weleens heeft afgevraagd wat er toch in het koppie van zijn eigen huisdier omging, maar geeft ook iedereen die zich om de fratsen van zijn medemens kan verbazen stof tot denken en tot lachen.

Marlen Haushofer (1920-1970) is een van de grote schrijvers uit de Oostenrijkse literatuur. Haar roman DE WAND, die onlangs opnieuw in een Nederlandse vertaling verscheen, wordt beschouwd als het hoogtepunt van haar oeuvre. Verder verschenen van Marlen Haushofer bij Uitgeverij Van Gennep de novelle WIJ DODEN STELLA en de romans DE MANSARDE en HEMEL DIE NERGENS OPHOUDT.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Marlen Haushofer - De avonturen van kater Balthazar