Alain Caron, Lars Hamer - Het vleesboek

Schrijver:
Titel: Het vleesboek
ISBN: 9789043900454
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 12,10
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Het Vleesboek is een zeer informatief boek over vlees en vleesproducten zoals die bij de ambachtelijke slagers te vinden zijn. Het boek volgt de seizoenen zoals die ook in de slagerij gelden. Zo wordt in de winter aandacht besteed aan varkensvlees en truffels, in het voorjaar aan kalfs- en lamsvlees, in de zomer aan rundvlees en in het najaar aan konijn en gevogelte en het maken van patés en terrines. Naast de recepten is er veel productinformatie. Over het kopen, bewaren en bereiden van vlees, over het belang van vet in het vlees (in ieder geval een beetje), maar ook over slagerijtechnieken als pekelen en roken en over de eeuwenoude techniek van het 'langzame koken'. Ook is er ruimte gemaakt voor informatie over truffels en truffelrecepten. De vele gemakkelijke én moeilijke, beproefde recepten, veelal ontleend aan de Franse keuken steunen op jarenlange slagerij- en kookervaring. De recepten zijn rijkelijk voorzien van foto's van voorbereiding en de bereiding en natuurlijk zijn ook de gerechten afgebeeld. De foto's zijn niet alleen mooi maar vooral ook zeer verhelderend wat de kans van slagen vergroot. Dit alles maakt Het Vleesboek een', verrijking voor de kookboekenkast van iedere 'vleesliefhebber'.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Alain Caron, Lars Hamer - Het vleesboek