Jean M. Auel - De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer Deel 1

Schrijver:
Titel: De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer Deel 1
ISBN: 9789027425928
Uitgever: Unieboek / Het Spectrum
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 9,25
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer is het eerste deel van een epische serie geschreven door Jean M. Auel. Het boek speelt zich af in de prehistorie, ongeveer 35.000 jaar geleden, en volgt het leven van Ayla, een jong meisje dat door een aardbeving haar familie verliest en alleen achterblijft.

Ayla wordt gevonden en geadopteerd door de Clan van de Holenbeer, een groep Neanderthalers. Hoewel Ayla er anders uitziet en een andere manier van denken heeft dan de Clan, wordt ze geaccepteerd en opgevoed door Iza, de medicijnvrouw van de stam, en Creb, de wijze oude man en geestelijk leider.

Het verhaal volgt Ayla terwijl ze opgroeit in de Clan en worstelt met haar identiteit. Ze leert de taal en gebruiken van de Clan, maar voelt zich altijd anders en onbegrepen. Ze heeft een sterke band met de dieren en ontwikkelt een unieke manier van jagen en overleven. Haar intelligentie en vindingrijkheid maken haar zowel bewonderd als gevreesd door de Clan.

Naarmate Ayla ouder wordt, ontstaan er conflicten tussen haar en de Clan. Haar onafhankelijke geest en verlangen naar vrijheid botsen met de traditionele normen en waarden van de Clan. Ze wordt geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie, maar blijft vastberaden om haar eigen weg te vinden.

Tijdens haar avonturen ontmoet Ayla ook Jondalar, een jonge man van de Zelandonii-stam. Er ontstaat een sterke aantrekkingskracht tussen hen, maar hun verschillende achtergronden en culturen zorgen voor obstakels. Samen reizen ze door het prehistorische landschap, op zoek naar een plek waar ze zichzelf kunnen zijn.

De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer is een meeslepende roman die de lezer meeneemt naar een ver verleden. Jean M. Auel heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de prehistorie en weeft historische feiten en archeologische vondsten naadloos in het verhaal. Het boek biedt een fascinerende kijk op het leven van onze voorouders en de uitdagingen die ze moesten overwinnen om te overleven.

Met levendige beschrijvingen, boeiende personages en een meeslepende verhaallijn, is De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer een absolute aanrader voor liefhebbers van historische fictie en avontuur. Het boek is het begin van een langlopende serie die de lezer meeneemt op een epische reis door de prehistorie.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jean M. Auel - De Aardkinderen - De Stam Van De Holebeer Deel 1