Balthazar, Herman (dir.) - La dynastie et la culture en Belgiqu

Schrijver:
Titel: La dynastie et la culture en Belgique
Taal: Frans
Uitgever: Anvers : Fonds Mercator, 1990
Bijzonderheden: 419, [1] p. : front., ill., krt., bibliogr., reg. ; 34 cm. - Linnen met stofomslag in etui
Prijs: € 15,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
f0077 La dynastie et la culture en Belgique / sous la direction de Herman Balthazar ; et Jean Stengers ; avant-propos par Willy Claes ; introduction par Herman Liebaers. - Anvers : Fonds Mercator, 1990. - 419, [1] p. : front., ill., krt., bibliogr., reg. ; 34 cm. - Linnen met stofomslag in etui
Algemeen goed exemplaar, met slechts zeer lichte gebruikssporen; etui licht beschadigd.
Verder lezen

De Rosentuin uit Huldenberg

zakelijk

Logo De Rosentuin

N’hésitez pas à nous contacter en français.
---------------------------------------------------
Opgelet: de kleuren van de foto’s en scans bij een artikel wijken steeds af van het origineel door de belichting bij de opname en/of mijn/uw scherminstellingen en/of mijn/uw kijkhoek, maar er wordt steeds getracht een zo correct mogelijk beeld weer te geven.
---------------------------------------------------
Verzendingskosten naar een Belgisch adres (geen postbussen of pakjesautomaten!)
a) Aankoop lager dan 20 euro én briefpost-formaat én minder dan 1000 g. : tarief 1,46 euro tot 7,30 euro (non-prior brief, prijs volgens formaat en gewicht)
b) Aankopen die niet voldoen aan de voorwaarden onder a) worden per bpack secur verzonden : tarief 9,03 euro (0-2 kg.) of 11,73 euro (2-10 kg.)
Verzendingskosten naar Nederland, Frankrijk en Luxemburg: op aanvraag (ca. 25 euro, 0 tot 10 kg., geen postbussen of pakjesautomaten).
Er wordt - door de verpakkingswet - niet verzonden naar Duitsland.
---------------------------------------------------
Betaling dient te geschieden alvorens verzending. De bestelde artikelen worden gedurende veertien kalenderdagen gereserveerd in afwachting van betaling. Indien na tien kalenderdagen geen betaling is geschied, wordt een herinnering verstuurd. Indien na veertien kalenderdagen geen betaling is geschied, wordt de bestelling geannuleerd en worden de artikelen terug te koop aangeboden. Vanaf veertien dagen na verzending wordt niet meer gecorrespondeerd over uw aankopen en worden geen opmerkingen of klachten meer aanvaard.
---------------------------------------------------
ALGEMENE VERKOOPSVOORWAARDEN
* De Rosentuin is een Belgisch verzendantiquariaat. Het aanbod bestaat uit antiquarische en tweedehands boeken, tijdschriften, strips, postkaarten en andere documenten (hierna omschreven als “de artikelen”).
* Door een artikel aan te kopen, verklaart de koper de beschrijving van het aangeboden artikel gelezen te hebben en akkoord te gaan met de Algemene Verkoopsvoorwaarden. Deze Algemene Verkoopsvoorwaarden worden bij elk aangeboden artikel gepubliceerd.
* Bestellingen gebeuren via het verkoopplatform van Boekwinkeltjes. De koper dient zich op deze website aan te melden en zijn juiste en volledige persoonsgegevens in te vullen (d.i., volledige naam en adres, geldig e-mailadres en telefoonnummer). Deze gegevens worden door De Rosentuin enkel gebruikt voor facturatie en verzending. Indien facturatie- en verzendadres verschillen, dient dit tijdig (d.i., nà de bestelling, maar voor de betaling) te worden gemeld aan De Rosentuin.
* Elke bestelling is definitief. Na bestelling wordt een e-mail naar de koper gestuurd ter bevestiging van de bestelling. In deze e-mail worden de beschrijvingen van de bestelde artikelen gegeven, samen met het netto te betalen bedrag, met details over de verzendingskosten.
* Vermelde prijzen zijn steeds netto en in Euro en steeds exclusief verzendingskosten.
* De bibliografische beschrijvingen worden zo correct mogelijk opgesteld. Hiertoe worden o.a. de bladzijden en platen van elk boek nageteld en gecontroleerd. Alle artikelen verkeren, tenzij anders aangeduid, in normale antiquarische staat. Kleine niet-storende gebreken blijven in de regel onvermeld. Bij oudere boeken wordt, bv. niet steeds vermeld dat de bladzijden verkleurd zijn. Andere gebreken worden vermeld. Opgelet: bij postkaarten (e.d.) wordt de term "recto" gebruikt voor de beeldzijde, "verso" voor de (tekst of) adreszijde (hoewel het eigenlijk andersom is).
* De foto’s en scans bij een artikel maken deel uit van de beschrijving (opgelet: weerkaatsing van de flits is mogelijk; en door de belichting bij de opname en/of uw scherminstellingen wijken de kleuren steeds af van het origineel).
* De verzendingskosten zijn volledig ten laste van de koper. Verzending van de bestelde artikelen gebeurt per Bpack Secur of aangetekend schrijven en dit op risico van de verkoper. Ingeval van verlies van een pakje verzonden met Bpack Secur of per aangetekend schrijven, worden de kosten van de aankoop en de verzending terugbetaald, maar pas nà onderzoek van en door De Rosentuin in samenwerking met Bpack en/of Bpost; er kan ook in samenspraak met de koper aangifte gedaan worden bij de politie (diefstal, aanklacht tegen onbekenden).
* Er worden geen verpakkingskosten aangerekend.
* Betaling gebeurt uitsluitend per overschrijving op bankrekening! Eventuele (extra) bankkosten voor de uitvoering van de overschrijving zijn volledig ten laste van de koper. Andere betaalmiddelen (kredietkaarten, Moneybookers, PayPal, cheques, cash,...) worden NOOIT aanvaard!
* Betaling dient te geschieden alvorens verzending. De bestelde artikelen worden gedurende veertien kalenderdagen gereserveerd in afwachting van betaling. Indien na tien kalenderdagen geen betaling is geschied, wordt een herinnering verstuurd. Indien na veertien kalenderdagen geen betaling is geschied, wordt de bestelling geannuleerd en worden de artikelen terug te koop aangeboden.
* Bij elke bestelling wordt een factuur afgeleverd.
* Elke aankoop die wordt verzonden per Bpack Secur of per aangetekend schrijven kan binnen veertien dagen na ontvangst, zonder opgave van reden, aan de verkoper worden teruggezonden; het aankoopbedrag wordt dan teruggestort; de door de verkoper eerder gemaakte verzendingskosten en de verzendingskosten voor de retourzending worden niet terugbetaald. Indien de aankoop wordt geretourneerd omwille van een niet correcte beschrijving van de artikelen, worden echter zowel het aankoopbedrag als alle verzendingskosten door de verkoper terugbetaald aan de koper. Let wel: de artikelen dienen de verkoper terug te bereiken in dezelfde staat als waarin ze aan de koper werden verzonden én de retourzending gebeurt op risico van de koper.
* De Rosentuin is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.
* Het feit dat de koper onze algemene voorwaarden niet zou hebben ontvangen in zijn taal of de wettelijke taal van zijn grondgebied ontslaat hem niet van de toepassing ervan.
---------------------------------------------------
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Balthazar, Herman (dir.) - La dynastie et la culture en Belgique

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Rosentuin

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Rosentuin
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Rosentuin een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Rosentuin vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Rosentuin kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.