Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Butterfield, Rosaria C. - Een onwaarschijnlijke bekering

Schrijver:
Titel: Een onwaarschijnlijke bekering
Uitgever: Banier
Bijzonderheden: 238pp
Prijs: € 9,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Rosaria Champagne Butterfield: Een onwaarschijnlijke bekering

Het verhaal van een hoogleraar Engels die het christelijk geloof ontdekte.

Als ik christenen hoor bidden voor de redding van 'verloren zielen', vraag ik mij af of ze zich realiseren welke complete chaos ze veroorzaken in hun gebeden...

De lesbische hoogleraar Rosaria Champagne Butterfield had een goed leven. Ze doceerde Engels bij een vooraanstaande universiteit, had twee huizen en nam actief deel aan de homo- en lesbogemeenschap. Als ze bijna veertig is, krijgt ze een brief van een predikant. Dat is het begin van een reeks schokkende ontdekkingen. Het christendom, dat Butterfield op zijn best als iets doms en op zijn slechtst als iets zeer schadelijks beschouwde, blijkt bij nader onderzoek anders dan verwacht. Deze ontdekking zet haar hele wereld op zijn kop. Zelf omschrijft ze het als een auto-ongeluk. Deze autobiografie is het verhaal van Butterfields bekering en zij vertelt haar levensverhaal zoals alleen een hoogleraar dat kan: kritisch, onderzoekend, eerlijk en diepgravend.

Deze heruitgave is voorzien van een inleiding van Bijbels Beraad M/V, van twee brieven van de auteur en van enkele veelgestelde vragen met antwoorden van Butterfield.
Verder lezen

De Boekenkamer

zakelijk

De Boekenkamer uit Kootwijkerbroek

Logo De Boekenkamer

Beste bezoeker,
Welkom in het meest actuele aanbod van De Boekenkamer.
Bent u 'boekzoekende' ?? Waarschijnlijk kunnen wij u helpen. Is het gezochte boek hier niet aanwezig, kijk dan op onze internetsite. Of bezoek onze winkel in Kootwijkerbroek. Afstand te groot?? bel onze vriendelijke medewerkers en vraag naar de mogelijkheden.
De Boekenkamer,
Wesselseweg 178-2,
3774 RM, Kootwijkerbroek,
0342-440590,
na 18:00: 06-27435409
info@deboekenkamer.nl
www.deboekenkamer.nl

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.