Bob Duijvestijn - Hou het zakelijk

Schrijver:
Titel: Hou het zakelijk
ISBN: 9789089548290
Uitgever: Elikser B.V. Uitgeverij
Bijzonderheden: Als nieuw
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 6,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Willy Leemans (29), opgebrand in het onderwijs, heeft een nieuwe baan in het gemeentehuis van een Brabants dorp. De lezer zal er Hilvarenbeek in kunnen herkennen. Willy's hoofdtaak is het afwijzen van bezwaarschriften tegen de WOZ volgens een vaste standaard. Daarnaast is hij ingehuurd om Buhmann te ontlasten, het hoofd van de afdeling WOZ. Buhmann koestert van zichzelf het beeld van de grote regelaar en ziet zijn status weerspiegeld in de beroemde ets van Juan Miró, Le grand ordonnateur. De lezer kijkt met Willy mee achter de schermen van de bureaucratie, die haar praktijk bouwt op vaste regels maar ook op het creatief gebruik van die regels. Als protegé verdedigt Willy in alle situaties de Grote Buhmann, een mix van ijdele dwingeland en leeghoofd. Daardoor loopt het met beiden niet goed af.
Verder lezen

Books4Life Tilburg uit Tilburg

zakelijk

Logo Books4Life Tilburg

Books 4 Life exploiteert winkels in tweedehands boeken voor het goede doel, gerund door vrijwilligers. Books 4 Life heeft vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. En in Oostenrijk in Graz en Wenen.
Meer informatie vindt u op www.books4lifetilburg.nl. Op deze site staat beschreven welke goede doelen Books 4 Life Tilburg steunt. Ook kunt u er lezen hoe u boeken kunt schenken en kopen en hoe u vrijwilliger of sponsor kunt worden.
e-mailadres: info@books4lifetilburg.nl
telefoon: 013-4663680
bezoekadres winkel:
Gebouw C, Kamer 045
op de Universiteit van Tilburg,
Warandelaan 2,
5037 AB Tilburg
Verder lezen

De verkoper zal binnen 4 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.