Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Kars, Theo - Praktisch verstand / klein handboek voor non-confo

Schrijver:
Titel: Praktisch verstand / klein handboek voor non-conformisten (uitgebreide editie) / Inclusief een handgeschreven opdracht van Kars aan een vriend.
ISBN: 9789491119002
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Kwadraat
Bijzonderheden: Schaats. Nieuw, mooi, schoon, strak, ongelezen, GEBONDEN. 2013, 5e uitgebreide druk. Rechte rug, zonder leesvouw of verkleuring. Geen naam, strepen etc. Cadeau waardig !
Prijs: € 37,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe handhaaf je jezelf als non-conformist en levensgenieter in een maatschappij die weinig opheeft met eenlingen die een eigen leven willen leiden? Daarover handelt Theo Kars' Praktisch Verstand. Het bevat een neerslag van een halve eeuw lees- en leefervaring en biedt een bonte verzameling van praktische ideeën en wenken voor non-conformisten. Uit het voorwoord: 'U kunt dit boek het beste lezen met de ogen waarmee u de gereedschapskist van een ander inspecteert. Misschien hebt u wat aan een van mijn schroeven-draaiers of ziet u een paar moeren die u goed kunt gebruiken.' Praktisch Verstand verscheen voor het eerst in 2003 en beleefde in korte tijd vier drukken. Het werd alom lovend besproken en in Duitsland uitgebracht onder de titel Philosophie für Nonkonformisten, kleine Anleitung zur Lebenskunst. Dit tegendraadse handboekje voor mensen die niet als de massa willen leven, heeft inmiddels een cultstatus verworven. Aan deze heruitgave is door de schrijver een reeks nieuwe lemma's toegevoegd.
Verder lezen

Zevenblad uit Amsterdam

particulier

Logo Zevenblad

* Kijk na uw bestelling a.u.b. in uw SPAM-Box als u binnen 3 dagen geen antwoord ontvangt.
* Zevenblad reageert meestal op dezelfde dag, maximaal binnen 3 werkdagen !
* Zevenblad staat voor zeer adequate verpakking en snelle verzending via Postnl of DPD.
* De boeken van Zevenblad verkeren, tenzij anders vermeld, altijd in uitstekende staat.
* Wij vragen betaling vooraf.
* Verzending vindt, tenzij op verzoek aangetekend, plaats voor risico van de koper.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kars, Theo - Praktisch verstand / klein handboek voor non-conformisten (uitgebreide editie) / Inclusief een handgeschreven opdracht van Kars aan een vriend. Kars, Theo - Praktisch verstand / klein handboek voor non-conformisten (uitgebreide editie) / Inclusief een handgeschreven opdracht van Kars aan een vriend.