Lilian Stern - Het geheim van de Kreeft

Schrijver:
Titel: Het geheim van de Kreeft
ISBN: 9789054371328
Uitgever: Byblos
Bijzonderheden: Conditie: Redelijk
Prijs: € 3,90
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
U krijgt hartkloppingen als u naar Jan-Willem kijkt. Uw maag krimpt samen, het duizelt u en uw handpalmen worden vochtig. Bent u misschien verliefd? Op klaarlichte dag droomt u van een boottochtje samen met hem in de maneschijn. U gelooft in de sterren. U weet nog goed hoe uw moeder vertelde over het kleine moedervlekje op uw arm, in de vorm van een halve maan. Toen zij van u in verwachting was, had ze avonden lang het wassen van de zilveren maan bewonderd en verlangend uitgekeken naar de komst van haar eerst kindje. Voor u is dit een kostbare herinnering aan uw jeugd. Een paar uur later zit u samen in een bootje op een maanverlicht meer. De werkelijkheid is mooier dan uw stoutste dromen. Plotseling zegt Jan-Willem: 'Liefje, ik moet je iets bekennen. Ik ken al je geheimen, dankzij dit boekje' Verrast leest u de titel:
Het geheim van de kreeft
U bent bang dat hij nu meer van u weet dan u ooit iemand hebt durven vertellen. Dat komt ervan als men romantische boottochtjes maakt in de manenschijn...

De astrologie: een verfijnd en origineel hulpmiddel om uw eigen persoonlijkheid en die van uw Kreeft-vrienden beter te leren kennen.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lilian Stern - Het geheim van de Kreeft