[{:name=>'Sebastian Dickhaut', :role=>'A01'}, {:name=>'Ankie Mengsinga
Schrijver: | [{:name=>'Sebastian Dickhaut', :role=>'A01'}, {:name=>'Ankie Mengsinga', :role=>'A01'}, {:name=>'Sabine Salzer', :role=>'A01'}] |
---|---|
Titel: | Basic cooking 2 |
ISBN: | 9789044320930 |
Uitgever: | Overamstel Uitgevers |
Bijzonderheden: | Conditie: Als nieuw |
Prijs: | € 5,00 |
Verzendkosten: | € 2,95 (binnen Nederland) |
Meer info: |
Hoe maak je een goede piccalilly? Welk nagerecht zet je je gasten voor? Wat is ook alweer gratineren? Waar haal je goede vis?Basic Cooking 2 is precies wat je verwacht: zonder geheimzinnigheid, níét zonder humor en veel hulp voor kookliefhebbers. Van het boodschappen doen en het voorbereiden via het kruiden van het gerecht tot het dekken van de tafel. Met meer dan 100 nieuwe lievelingsrecepten van vroeger, nu en morgen. Gewoon verder koken. Meer niet.
|
Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.