Galina Ashley - Creativiteit en therapie

Schrijver:
Titel: Creativiteit en therapie
ISBN: 9789020249576
Uitgever: Vbk Media
Bijzonderheden: Conditie: Goed
Prijs: € 11,70
Verzendkosten: € 2,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zelfontplooiing door kunst 2
Deze uitgave is het tweede van vier kunstzinnige werk- en studieboeken over hoe we met eigen creativiteit en energie onze mogelijkheden optimaal leren te benutten. Eerder verscheen Zelfontplooiing door kunst of de kunst van zelfontplooiing. Om als mens volwaardig te functioneren, is het van belang onze mogelijkheden, kennis en talenten naar boven te brengen. Door schilderen, tekenen, boetseren, schrijven en andere vormen van creativiteit kunnen we die talenten, vaardigheden en kennis ontdekken en verder ontwikkelen.
Niet iedereen weet weg met de energie en kunstzin in zich. Velen kost het moeite zich te uiten. Dit tweede deel kan hen wakker maken, confronteren met gedachtengangen die niet in hun lijn liggen of sterk van het bekende afwijken. Positieve creativiteit is dan de beste therapie: als we vruchtbaar scheppend bezig zijn, gebruiken we onze geestelijke, psychische en fysieke vermogens. Zodoende blijven we in contact met het wezen van het leven en van onszelf. De vele ideeën, oefeningen en een groot aantal kleurrijke illustraties in dit boek zullen daarbij een grote stimulans zijn.
Door kunst toe te passen en schilderend of boetserend bezig te zijn, hebben velen die richting of evenwicht in henzelf zochten, zichzelf gevonden en hun mogelijkheden ontwikkeld. Creativiteit als therapie zou dus ook de titel van dit boek kunnen zijn. Het is geschreven „voor allen die willen groeien, de wereld beamen, ,ja’ zeggen tegen het leven, het leven accepteren'’.
Verder lezen

boekenbalie uit Rotterdam

zakelijk

Logo boekenbalie

Als u op één van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop waar u het boek kan bestellen en afrekenen. Het is niet mogelijk boeken af te halen.
- Meer dan 500.000 boeken op voorraad in ons magazijn in Rotterdam.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden.
- Stevig verpakt
- Verzendkosten €2,95. Gratis verzenden vanaf 40 euro of 4 boeken
- We verzenden ook naar België. Zendingen naar België kunnen er enkele dagen over doen.
- Alle boeken zijn met zorg gecontroleerd
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Galina Ashley - Creativiteit en therapie