P.S. Berg - De essentie van de Zohar

Schrijver:
Titel: De essentie van de Zohar
ISBN: 9789069635873
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 1ste druk / 2003 / 286 pagina's / Nederlands / 9789069635873
Prijs: € 74,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Kabbala (`overlevering´) geldt als het mystieke erfgoed van het jodendom. De volumineuze Zohar is daarvan het belangrijkste geschrift - de volledige vertaling ervan telt meer dan twintig delen. Kabbalisten vergelijken de eeuwenoude Zohar graag met een schitterende edelsteen die heden ten dage nog net zo fonkelt als toen hij geslepen werd. De Zohar (het `Boek van de Luister´) kent drie afzonderlijke, aan elkaar verwante elementen: allereerst is het een heilige tekst die een commentaar bevat op de Bijbel, maar ook kan het gelezen worden als een kaart van het spirituele landschap dat sinds de schepping van het universum is ontstaan, en tot slot geeft het instructies om veilig door dat landschap te reizen en zo de transformatie te bereiken die ons werkelijke levensdoel is.
In De essentie van de Zohar plaatst kabbalist rabbi Philip S. Berg deze joodse mystieke leer ook in een eigentijds perspectief. Hij zoekt in de Zohar naar antwoorden op altijd actuele vragen over het kwaad, de verlossing, menselijke relaties, armoede en rijkdom, enzovoort.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

P.S. Berg - De essentie van de Zohar