Willem Bruls - Godenschemering

Schrijver:
Titel: Godenschemering
ISBN: 9789026318399
Taal: Nederlands
Uitgever: Ambo
Bijzonderheden: 2dehands - Als Nieuw / Paperback / 2de herziene druk / 2003 / 228 pagina's / Nederlands / 9789026318399
Prijs: € 17,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Godenschemering brengt de fascinerende en veelzijdige wereld van Der Ring des Nibelungen in kaart. Willem Bruls verklaart de filosofische, politieke, muzikale en culturele aspecten van deze opera op toegankelijke wijze en beschrijft de protagonisten Wotan, Brünnhilde en Siegfried van binnenuit. Ook aan bod komt de opvoeringsgeschiedenis tijdens de Festspiele in Bayreuth. Godenschemering is uitstekend te lezen als een inleiding op of een eerste kennismaking met Wagners Ring. Speciaal voor dit doel zijn een heldere synopsis van het Ringverhaal en een lijst met dramatis personae, symbolen en begrippen uit de Ring opgenomen.
Hartmut Haenchen schreef het woord vooraf. Hij was tot 1999 de chef-dirigent van De Nederlandse Opera en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Vanaf begin 2003 heeft hij de leiding over de Dresdner Musikfestspiele.
Verder lezen

VeelBoeken uit Alkmaar

zakelijk

Logo VeelBoeken

De verzendkosten bedragen: Binnen Nederland - Brievenbuspost €4,40 - Pakketpost €5,75 // Naar België - Pakketpost €7,50 // Uw bestelling wordt verzonden in een hoge kwaliteit bubbeltjesenvelop of in een hoge kwaliteit kartonnen doos om een goede verzending te realiseren // Het ophalen van boeken is mogelijk op afspraak na 19:00. Deze aanvraag kunt u via de mail indienen. // Voor verdere vragen of wanneer u uw boeken aan ons wilt verkopen kunt u contact opnemen via de mail.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Willem Bruls - Godenschemering